6 sept. 2012

Windows Server 2012: Top 10 best feature (Video)

Microsoft a lansat mircuri Windows Server 2012, sistemul de operare pentru server, ca avanpremiera la Windows 8, versiunea consumer.

Microsoft - Windows Server 2012 - Top 10 best feature
Este vorba despre o initiativa importanta pentru Microsoft, care incearca sa simplifice pe cat posibil procesele gestiunii si configuratia serviciilor si functiilor, informeaza Webnews.

In plus, specialistii grupului din Redmond si-au dat silinta sa imbunatateasca virtualizatorul Hyper-V, care a devenit astfel mai puternic si sa completeze comenzile pentru PowerShell, introducand in acelasi timp un nou Server Manager, in masura sa gestioneze, de la nivelul unei unice interfate, mai multe servere remote sau mai multe grupuri de servere remote.

Pentru a evidentia toate aceste progrese, Microsoft a realizat un video de prezentare pentru cele mai bune 10 elemente de noutate apartinand matricii Windows Server 2012, pornind de la Hyper-V si pana la noile instrumente de gestiune.

Potrivit sursei citate, Microsoft permite testarea gratuita a sistemului de operare Windows Server 2012, pentru o perioada de 180 de zile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.