18 sept. 2012

Winklevoss, noua tentativa: SumZero

Tyler si Cameron Winklevoss, gemenii celebri pentru procesul intentat lui Mark Zuckerberg acuzand-l de a le fi furat ideea realizarii platformei de socializare Facebook, se lanseaza intr-o noua aventura, numita SumZero.

Gemenii Winklevoss
De aceasta data este vorba despre o considerabila investitie intr-un social-network dedicat unui public de investitori, relateaza Webnews.

Mai exact, cei doi frati au decis sa apeleze la propria vistierie, cheltuind nici mai mult nici mai putin decat un milion de dolari, pentru a investi in noul proiect - o premiera apartinand companiei Winklevoss Capital, creata in luna februarie 2012.

E doar o mica parte din cele 65 de milioane de dolari obtinute de la Facebook, dupa un proces care a durat ani in sir, dar care le-a oferit celor doi ocazia de a se aventura intr-o noua experienta ambientata in universul online.

SumZero a fost fondata in 2008 de doi fosti colegi de facultate ai lui Mark Zuckerberg si ai fratilor Winklevoss, pe numele lor Aalap Mahadevia si Divya Narendra si numara in prezent circa 7.500 de utilizatori, precizeaza sursa.

Citeste si: Donatorii de organe, in curand pe Facebook


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.