11 oct. 2012

Miss Arabia Saudita - cu valul negru, la concursul de frumusete

Noua Miss Arabia Saudita se numeste Maram Zaki al-Saif dar, spre deosebire de criteriile pentru care sunt alese "reginele frumusetii" in restul lumii, tanara nu a castigat acest titlu pentru calitatile sale fizice, ci pentru "valorile etice".

Participantele la concursul Miss Arabia Saudita 2012, s-au prezentat in fata juriului invaluite in vesminte negre, acoperite de un val integral care, in multe cazuri, nu lasa sa se ghiceasca nici macar ochii, informeaza Tempi.

Maram, originara din insula Tarout, a participat cu chipul descoperit, dar cu acelasi val negru care i-a acoperit restul corpului pe toata durata concursului.

Competitia a constituit asadar, nu tocmai intr-o intrecere a celor mai frumoase concurente, ci avand la baza rezultatele unui "test moral", a carui tema a fost "Etica mea, identitatea mea".

Evenimentul s-a desfasurat in provincia orientala Qatif si a reunit 285 de tinere cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani.

Juriul a evaluat atat bagajul valorilor etice ale concurentelor, cat si farmecul personal al acestora, talentul  lor teatral si cultura generala.

Alaturi de coronita si titlu, Maram a castigat si un premiu in bani, echivaland circa 2.700 de dolari, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.