23 oct. 2012

Piratul de la HarperCollins - Johnny Depp devine editor

Johnny Depp devine editor: starul din Piratii din Caraibe s-a imbarcat pentru o noua aventura, hotarandu-se sa patrunda intr-un teritoriu cel putin la fel de fascinant precum al cinematografiei, in centrul caruia protagonistul este cartea.

Johnny Depp
In realizarea acestui proiect indraznet, indragitul actor american si-a gasit un aliat consacrat deja in business-ul de profil si anume HarperCollins Publishers, relateaza La Stampa.

Este vorba despre noua divizie a casei editoriale, denumita "Infinitum Nihil", la fel ca studioul de productie cinematografica fondat de Depp in 2004.

Aceasta va fi in esenta, oglinda gusturilor eclectice ale editorului sau, care si-a exprimat intentia de a publica doar "carti care merita citite, atat de autori celebri, cat si de cei necunoscuti".

Printre primele titluri proprii se va inscrie o noua biografie a lui Bob Dylan, realizata de istoricul Douglas Brinkley, in librarie in 2015, dar si "House of Earth", un roman inedit, semnat de cantaretul folk Woody Guthrie, ambientat in Texasul anilor '30, a carui prefata va fi scrisa chiar de Johnny Depp, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.