2 oct. 2012

Sans attendre - noul album semnat Celine Dion, va fi lansat in noiembrie

Celine Dion va lansa in 5 noiembrie, noul sau album, in limba franceza, intitulat "Sans attendre", care rezerva si surpriza unui duet realizat impreuna cu Johnny Hallyday.

Celine Dion
In plus, potrivit comunicatului oficial al casei discografice Sony, Celine a inclus pe disc si o piesa virtuala cu Henri Salvador, relateaza TM News.

Artista, originara din Quebec, a vandut peste 220 de milioane de discuri in intreaga lume, dar nu a mai realizat un album in limba franceza dupa succesul lui "D'elles" din 2007.

"Sans attendre" va contine 14 piese (16 in versiunea de luxe), din care trei dueturi: Johnny Hallyday o va acompania cu "L'amour peut prendre froid", in timp ce artistul canadian Jean-Pierre Ferland va interpreta alaturi de Celine, "Une chance quon s'a".

In ceea ce priveste duetul virtual realizat cu legendara voce a lui Henru Salvador, care a incetat din viata in 2008, artista a ales pentru aceasta inedita surpriza, piesa intitulata "Tant de temps".

Printre autorii si compozitorii care au contribuit la realizarea albumului figureaza si apreciatul textier canadian Luc Plamondon, dar si Grand Corps Malade, Maxime le Forestier si Miossec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.