3 oct. 2012

Shippo - o coada pentru a-ti exprima starea de spirit (Video)

O noua extravaganta vestimentara, sau un accesoriu tehnologic demn de toata stima?!? Neurowear propune dotarea persoanelor cu o coada similara celei pe care o au cainii, pentru exprimarea starii de spirit: Shippo.

Nu este o gluma si nici scenariul unui film SF, ci prototipul unui nou dispozitiv conectat la propriul smartphone, la nivelul caruia se instaleaza o aplicatie dedicata, relateaza Design You Trust.

Shippo este asadar o "coada umana", care se aplica la partea inferioara a zonei lombare, atragand fara indoiala atentia, cu miscarile sale, asupra propriilor senzatii.

Coada se misca in functie de semnalele cerebrale transmise de purtator catre dispozitivul smartphone care, la randul sau, comanda, prin intermediul aplicatiei, un anumit ritm si tip de miscare accesoriului  atasat la posterior.

O idee extravaganta, a carei utilitate ar putea fi extinsa in domeniul comunicarii cu cel mai bun prieten al omului, in speranta ca acesta din urma nu va considera ridicola aceasta gaselnita tehnologica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.