20 nov. 2012

AC/DC debarca pe taramul iTunes. Apple: toate piesele sunt disponibile

Columbia Records si Apple au anuntat luni ca intregul catalog al trupei rock australiene AC/DC a devenit disponibil pentru prima data in format digital, la nivel de iTunes Store.

De la High Voltage, albumul de debut al formatiei, din 1976, la clasicul Back in Black si Black Ice, rasunatorul succes din 2008, toate cele 16 albume de studio, cat si cele 4 albume live, sunt de acum la dispozitia fanilor interesati sa le descarce integral sau partial, din cel mai faimos magazin virtual muzical, relateaza TM News.

Legendara trupa rock a cucerit de-a lungul anilor, milioane de fani pe toate meridianele lumii - un motiv temeinic pentru ca Apple sa isi grabeasca eforturile de a imbogati vitrina muzicala a magazinului sau virtual, cu valoroasele piese ale unei trupe de aur.

iTunes este la ora acuala cel mai popular bazin de muzica in format digital din lume, detinand un catalog care numara peste 26 de milioane de piese, inregistrand mai mult de 20 de miliarde de cantece descarcate, in 63 de tari.

Columbia Records, la randul sau, este una din firmele discografice cu pedigree, care urmareste atat parcursul  vedetelor consacrate, cat si promovarea noilor talente muzicale, fiind controlata integral de Sony Music Entertainment.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.