20 nov. 2012

Apple - noul campus va fi gata in 2016 (Galerie foto)

Noul campus Appleva fi gata abia in 2016, din pricina unor intarzieri datorate problemelor care au aparut in urma studiilor vizand impactul ambiental al giganticei structuri.

Partea plina a paharului ramane faptul ca unul din ultimele si poate cel mai maret proiect purtand amprenta lui Steve Jobs, isi continua cursul, relateaza Webnews.

Termenul prevazut pentru finalizarea noului cartier general al tehnologiei in stare pura, ar fi trebuit sa fie anul viitor, dar asa-numitul proiect Spaceship, pare sa aibe nevoie de ceva mai mult timp la dispozitie pentru a prinde forma.

Structura inelara se va intinde pe o suprafata de circa 850 de mii de metri patrati, pentru care s-au platit 300 de milioane de dolari.

Cu un design futurist, de un indiscutabil efect SF, amintind forma unei spectaculoase nave spatiale gigantice, campusul va gazdui aproximativ 13 mii de angajati.

Pentru moment, marul tehnologic din Cupertino, se vede silit sa mai astepte putin, pana cand administratia locala va binevoi sa elibereze autorizatia necesara demararii lucrarilor, dupa ce se va analiza cu maxima atentie, impactul ambiental pe care structura l-ar putea genera in zona, subliniaza sursa.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.