25 nov. 2012

Jennifer Lawrence: Celebritatea ma inspaimanta

Jennifer Lawrence, actrita americana in varsta de 22 de ani, care si-a castigat notorietatea indeosebi gratie rolului principal feminin interpretat in Hunger Games, se destainuie presei.

Jennifer Lawrence
"Celebritatea ma inspaimanta, nu sunt genul de persoana care se simte la largul sau cu garda de corp alaturi", a declarat Jennifer, cu o umbra de ingrijorare in glas, relateaza TM News.

Dupa un debut promitator, la varsta de 14 ani, in seriale pentru televiziune, Jennifer a cunoscut succesul rapid, devenind o veritabila stea de cinema, cu rolurile din Hunger Games si X-Men: Days of Future Past.

In prezent este nominalizata la Oscar 2013, pentru interpretarea sa din Silver Linings Playbook (comedie), dar continua sa locuiasca in micul sau apartament cu doua camere din Los Angeles.

Votata de Huffington Post drept una din cele mai frumoase vedete de la Hollywood, Jennifer tocmai a semnat contractul pentru a deveni noua imagine a casei Dior, in locul sirenei Mila Kunis.

"Totul s-a intamplat atat de repede, incat nici nu am avut timp sa ma dezmeticesc:  peste noapte, m-am trezit ca si cum n-as mai fi o persoana libera", afirma actrita cu o sinceritate dezarmanta.

"Acum ma tem sa ies din casa - cum scot nasul pe usa, sunt asaltata de paparazzi. Dar ii inteleg si pe ei: nu e nimeni de vina, isi fac doar meseria", declara Jennifer intelegatoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.