17 ian. 2013

Cand un Google-Doodle e creat de un copil (Video)

Realizarea unui doodle a devenit o joaca de copii - la propriu si la figurat - daca e sa socotim dupa campania de promovare a concursului Doodle 4 Google, organizat de Unchiul G.


"Ilustreaza ziua ta perfecta" este tema acestei competitii rezervate scolarilor americani, care sunt invitati sa participe la un concurs de creatie pentru un doodle demn de admirat la nivelul platformei grupului din Mountain View.

Fantezia copiilor nu cunoaste limite - iata un motiv intemeiat pentru ca Google sa incurajeze un astfel de proiect, alcatuind un juriu pentru evaluarea celor mai inspirate lucrari ale micutilor cu talent la desen.

"Brakdance cu extraterestrii? Sigur! O fortareata construita din bomboane? Pentru noi e super! Drumul pana la scoala pe spinarea unui brontozaur? De ce nu?" - se declara Unchiul G entuziasmat.

Castigatorul competitie, in afara satisfactiei de a-si admira opera la nivelul Google-homepage o zi intreaga, visi va adjudeca si o bursa de studiu de 30.000 de dolari, in timp ce scolii sale ii va reveni o donatie de 50.000 de dolari pentru cheltuieli tehnologice.

In 22 mai, cel mai votat participant la concurs, va lua un avion cu destinatia New York, pentru a lua parte la ceremonia de premiere, urmand ca in ziua succesiva, creatia sa sa poata fi admirata pe Google-homepage.

Finalistii din fiecare stat american isi vor vedea lucrarile proprii expuse la Muzeul de Istorie Naturala din New York pana la jumatatea lunii iulie 2013.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.