17 ian. 2013

Inferno - noul roman semnat Dan Brown va fi lansat in luna mai

Dan Brown a decis sa-l expedieze pe Robert Langdon pe urmele misterelor Divinei Comedii a lui Dante, intr-o incitanta investigatie, descrisa in noul sau roman, intitulat sugestiv, Inferno.

Dan Brown

Data de 14 mai este asadar demna de notat in calendarul tuturor pasionatilor de lectura "browniana", in asteptarea lansarii romanului menit sa confere noi valente simbolurilor operei lui Dante, relateaza BBC.

"Prin intermediul acestui nou volum, sunt bucuros sa calauzesc pasii cititorilor pe cararile unui taram misterios, la temelia caruia se afla coduri secrete, simboluri si galerii ascunse", a declarat autorul.

Titlul lucrarii a fost dezvaluit la nivelul portalului Twitter si al retelei de socializare Facebook, iar fanii au descifrat imaginea orasului italian Florenta, recompunand-o din mici fragmente, oferite treptat, in pur stil Dan Brown.

Nu este prima data cand autorul apeleaza la tehnica "puzzle-mozaic" pentru a-si anunta o noua lucrare - aceeasi reteta a fost utilizata si la lansarea volumului "The Lost Symbol".

"Codul lui Da Vinci", scris de Dan Brown, este cel mai vandut roman din Marea Britanie si a fost tradus in 51 de limbi, bucurandu-se de un succes rasunator pe mai toate meridianele lumii, fiind adaptat pentru marele ecran, la fel ca si "Ingeri si Demoni", avandu-l drept protagonist pe indragitul actor american Tom Hanks.

"The Lost Symbol", la randul sau, se va bucura curand de o versiune cinematografica, ceea ce indreptateste publicul larg sa intuiasca acelasi drum si pentru "Inferno", chiar cu mult inainte de lansarea oficiala a romanului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.