29 ian. 2013

Dispozitivul iPhone 6 va recunoaste amprenta digitala?

Urmatoarea generatie de iPhone ar putea beneficia de senzori pentru recunoasterea amprentei digitale a detinatorului.


Cel putin acestea sunt primele zvonuri cu privire la performantele dispozitivului iPhone 6, realizat de specialistii marului tehnologic din Cupertino, relateaza Giornalettismo.

Apple mizeaza pe elementul surpriza de fiecare data cand lanseaza un nou produs - de data aceasta, modelul cu numarul 6 din seria iPhone, programat sa apara in vara, ar putea prezenta caracteristici menite sa zdrobeasca pur si simplu concurenta.

Colaborarea cu AuthenTec a insemnat pentru grupul din Cupertino o investitie de 350 de milioane de dolari, pentru dezvoltarea unei tehnologii dedicate recunoasterii amprentelor digitale ale utilizatorilor.

Daca proiectul se afla sau nu intr-o faza suficient de avansata pentru a asigura o astfel de caracteristica dispozitivului iPhone 6, ramane insa de vazut.

Printre alte elemente interesante, se numara viteza de functionare superioara, un display de 4,8 inch si absenta tastei home, in timp ce design-ul va ramane neschimbat, precizeaza sursa.

In legatura cu alte surprize pe care Apple le rezerva publicului pentru anul 2013, iata in cele ce urmeaza, calendarul altor produse care urmeaza sa fie lansate de grupul din Cupertino, intocmit de Ming-Chi Kuo, analist la KGI Securities.

Citeste si: Concluzia antropologilor: Apple e o noua forma de religie




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.