27 ian. 2013

Dubai - un nou hotel de lux: Fairmont The Palm

Grupul hotelier Faimont isi continua politica de expansiune in Orientul Mijlociu, inaugurand una din locatiile sale cele mai elegante la Dubai: Fairmont The Palm.

Fairmont The Palm

Dupa Fairmont Bab Al Bahr deschis la Abu Dhabi si Makkah Clock Royal Tower din La Mecca, in Arabia Saudita, grupul canadian aplaseaza una din perlele lantului sau hotelier in inima Palm Jumeirah, cel mai mare arhipelag artificial din lume, relateaza Il Giornale del Lusso.

Celebru pentru eleganta formei sale de frunza de palmier, acest taram al luxului fara margini, gazduieste asadar o noua structura destinata privilegiatilor soartei, care dispun de resurse financiare adecvate pentru a se bucura de confort si rasfat absolut.

381 de camere si apartamente, din care doua prezidentiale, 3 mii de metri patrati destinati zonelor business pentru meeting-uri si congrese, patru piscine, un beach club privat si arie dedicata clientilor executive, la Fairmont Gold - iata, in mare, oferta noii structuri de lux.

Cu un ochi la clientela business si cu celalalt la standardele leisure, hotelul detine prima Willow Stream Spa din intreaga zona, cu 13 saloane de tratament, proiectate pentru a darui oaspetilor momente de relaxare de neuitat.

Desig-ul impleteste stilul contemporan cu influentele traditionale arabe, imprumutand mult din aspectul elementelor naturale care caracterizeaza arhipelagul: soarele, marea si nisipul plajei.

De un nivel absolut remarcabil si oferta gastronomica avansata, care variaza de la retetele condimentate in stil brazilian, pana la cele asiatice, din diferite regiuni ale Chinei, fara a neglija meniurile traditionale locale, sau cele de inspiratie indiana, mediteraneeana sau nord-europeana.

In plus, oferta este completata de o asa-numita "Cigar Room", unde oaspetii amatori de o astfel de relaxare, isi pot savura pe indelete aroma preferata, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.