27 ian. 2013

Tina Turner - cetatenie elvetiana si renuntare la pasaportul american

Legendara vedeta a muzicii pop americane, Tina Turner, care locuieste la Kuesnacht din 1995, va dobandi curand cetatenia elvetiana, renuntand la pasaportul eliberat de Statele Unite.

Tina Turner si Erwin Bach

Potrivit TM News, care citeaza presa elvetiana, vedeta, in varsta de 73 de ani, pe numele sau adevarat Anna Mae Bullock, a acordat un interviu cotidianului Blick, in cadrul careia s-a declarat incantata de viata sa in Elvetia.

"Sunt foarte fericita in Elvetia, aici ma simt acasa... Nu reusesc sa-mi imaginez un loc mai bun pentru a trai", a afirmat Tina, care locuieste intr-un pitoresc oras situat pe malul Lacului Zurich, in zona nordica a tarii.

Dupa ce a trecut cu bine testele de educatie civica si interviurile prevazute de lege, Tina poate obtine fara probleme cetatenia elvetiana, scrie presa locala, potrivit sursei citate.

Vedeta s-a mutat in Elvetia in 1995, pentru a fi alaturi de Erwin Bach, partenerul sau de viata, pentru care a invatat rapid limba germana.

Purtatoarea sa de cuvant, Karin Rhomberg, a declarat cotidianului Zuerichsee-Zeitung, ca Tina doreste sa-si clarifice pe cat posibil situatia, astfel incat "va renunta in acest scop la cetatenia americana".

Elvetiana sau americana, Tina ramane insa pentru fanii sai "Simply the Best", asa cum a demonstrat de-a lungul unei cariere artistice fara egal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.