27 iun. 2013

Masa inteligenta care-ti ofera meniul, nota de plata si Internet la discretie

Se numeste MTT300 Touch Table PC si e masa inteligenta, ce ofera clientilor meniul in format digital, calculeaza nota de plata si e dotata cu tot ce e necesar pentru o navigare deconectanta pe Internet.

Moneual Touch Table PC
Acestea sunt doar o parte din beneficiile tehnologice care ne vor intampina pe viitor in restaurante - masa inteligenta poate oferi o multime de solutii interactive, accesibile de la nivelul unui touch-screen aflat la indemana consumatorului, relateaza Webnews.

Prototipul a fost realizat de specialistii companiei Moneual  si a fost prezentat in cadrul evenimentului CES din Las Vegas, cu ceva timp in urma.

Ideea nu este noua, dar reprezinta fara indoiala o atractie aparte in sectorul tehnologic actual, avansand un nou mod de abordare conceptuala pentru mesele inteligente in general.

Modelul ar putea deveni un obiect de mobilier indispensabil in baruri, restaurante sau alte localuri puse la dispozitia consumatorilor, demonstrandu-si eficienta, promptitudinea si nu in ultimul rand, oferind posibilitatea efectuarii platilor electronice cu ajutorul cardului.

Prototipul propus de Moneual poate sa indeplineasca practic toate functiile oferite de traditionalul computer, asadar are toate sansele sa se impuna cat de curand pe piata.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.