20 feb. 2013

Hillary Clinton si noua sa cariera de conferentiar la Walker Agency

Peste nu multa vreme, Hillary Clinton isi va incepe cariera de conferentiar la Harry Walker Agency - o organizatie specializata in sectorul planificarii sustinerii de discursuri platite, pe teritoriul Statelor Unite.

Hillary Clinton

Ei bine, da - exista si un astfel de job, pentru care unii sunt extrem de bine retribuiti, iar Hillary Clinton va fi, fara indoiala, una din cele mai apreciate personalitati care va sustine discursuri contra cost in SUA, in cadrul unor veritabile turnee dedicate, relateaza agentia ANSA.

"Fostul secretar de stat al Statelor Unite va fi personajul cel mai bine platit din intreaga istorie a ceastui sector special de activitate", subliniaza sursa.

Harry Walker Agency este aceeasi organizatie care-l asista de mai multi ani si pe sotul lui Hillary, fostul presedinte american, Bill Clinton.

Dedicandu-se sustinerii de conferinte, Hillary isi ingaduie de fapt un fel de "odihna activa", pana in 2016, anul in care va trebui sa decida daca se va inscrie sau nu in cursa electorala pentru fotoliul de la Casa Alba, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.