26 feb. 2013

Nokia Maps vs Google Maps (Video)

Nokia se straduieste sa castige teren in universul hartilor digitale, atragand atentia utilizatorilor asupra avantajelor pe care serviciul sau le ofera in regim offline.

Nokia Maps vs Google Maps

Este ceea ce se desprinde din continutul video postat de compania finlandeza la nivelul platformei YouTube, realizand o prezentare comparativa cu ajutorul unui dispozitiv propriu - Lumia 920 (pentru Nokia Maps) si al unui Samsung Galaxy S3 (pentru Google Maps).

Initiativa este cat se poate de inspirata: Nokia Maps reuseste sa atraga atentia asupra evidentelor sale performante in regim offline.

Este posibila descarcarea de harti pentru o zona foarte extinsa, cum ar fi spre exemplu cea a intregului stat California, ocupand numai 200 MB de memorie.

Cu alternativa oferita de Unchiul G, acest lucru nu este cu putinta in regim offline - zonele disponibile sunt mult mai restranse, conducand la imposibilitatea utilizarii unor instrumente utile precum navigatorul sau consultarea traseelor efectuate de mijloacele de transport in comun, fara a accesa Internetul.



Un comentariu:

  1. Singura faza e ca in America este clar mai ieftin sa-ti iei un telefon Nokia si sa faci exact ca in filmuletul ce l-ai postat. In Romania iti iei un samsung si-ti descarci de pe torrent iGo ... si cam gata :)

    RăspundețiȘtergere

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.