28 mar. 2013

Madonna - o veritabila material-girl, intrata in clubul miliardarilor

Pentru Madonna, anul 2012 nu s-a incheiat rau deloc, artista intrand in clubul miliardarilor, ca o veritabila material-girl, cu incasari record.

Madonna

Ultimul turneu, MDNA, a canalizat in vistieria artistei, peste 305 milioane de dolari, gratie celor 88 de spectacole sustinute, relateaza TM News, citand The New York Post.

In plus, cum banul la ban trage, circa 10 milioane au mai fost obtinute din drepturi de difuzare TV si din vanzarea de discuri.

Lucrurile nu se opresc aici: veniturile au fost rotunjite frumusel din activitatile non-muzicale ale artistei, corelate imaginii sale si rolului publicitar asumat in diferite campanii de promovare a unor produse.

Din vanzarile ultimului sau parfum, Truth of Dare, Madonna a incasat 60 de milioane de dolari, iar de pe urma acordului semnat cu producatorul de vodka Smirnoff, alte 10 milioane.

Daca se pun la socoteala si sumele acumulate din activitatea noului sau lant de sali de fitness - Hard Candy - plus cele rezultate din campania publicitara pentru apa obtinuta din nuca de cocos - Vita Coco - avem in final, tabloul complet al impresionantului rezervor de venituri al artistei, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.