1 aug. 2013

Hituri 2013: Blurred Lines (feat.T.I. & Pharell) - una din cele mai ascultate piese pe plaja din Avola, Italia (Video)

Blurred Lines

Una din cele mai ascultate piese muzicale de pe plaja din Avola, pe malul Marii Ionice, este Blurred Lines (feat. T.I. & Pharell), cu un Robin Thicke care cucereste publicul cu usurinta.

S-ar putea spune asadar ca noul lor album a dat lovitura, explodand pe plajele de pretutindeni, in cluburi si discoteci, asemenea unei retete care detine toate ingredientele necesare pentru o vacanta super.


La fel de indragita, piesa semnata Icona Pop, I Iove It, pe care se danseaza fara rezerve, la orice ora din zi sau din noapte:


Si acum, surpriza verii - semnalam si o prezenta neasteptata: Claudia & Asu, care par sa le placa mult italienilor din Sud si nu numai, cu piesa Zalele 2013 (Spanish Version), nu ne intrebati de ce...


Cert este ca a surclasat Play Hard, a lui David Guetta (feat. Ne-Yo & Akon).


Cel putin aceasta este situatia la sfarsitul lui iulie, in Avola - vom vedea ce surprize rezerva luna august si vom reveni cu vesti.


2 comentarii:

  1. ce papuci au aia din david guetta play hard ca vreau sa cumpar si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba despre ceea ce se numeste "Mexican Pointy Boots" (Botas picudas mexicanas) - cizme fabricate initial in Matehuala (2009) - un model de incaltaminte care s-a bucurat de atentia unor vedete americane, pasionate de design-ul excentric in salsa fashion, care n-au ezitat sa le utilizeze in videoclipuri, in ciuda faptului ca formatul alungit impune anumite limitari ale miscarilor de natura coregrafica.

      Ștergere

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.