20 apr. 2016

Mega-moschee la Bucuresti - o palma usturatoare pe obrazul romanilor, chiar inainte de Pasti

Iata ca proiectul construirii unei mega-moschei la Bucuresti, chiar in imediata vecinatate a Complexului Expozitional ROMEXPO, a primit toate aprobarile necesare demararii lucrarilor, chiar inainte de Pastele Ortodox!

Nu vrem mega-moschee la Bucuresti!
Veti spune ca este doar o coincidenta, ca de fapt data acordarii permisiunilor corespunzatoare nu este importanta, ci doar faptul ca s-au dat si gata!

Ei bine, s-au dat, oameni buni, chiar cu o surprinzatoare usurinta, dupa cum ati remarcat, ceea ce subliniaza intr-un fel aceasta letargie-inertie-indiferenta care a imbolnavit romanul pana la rarunchi, astfel incat sa ramana spectator fara grai in fata infaptuirii unei grave erori care afecteaza intreaga noastra natiune si apartenenta noastra spirituala, credinta, traditiile si sfintele noastre valori de mii de ani.

Ramanand cu bratele incrucisate, romanii se vor trezi in scurta vreme cu un palat turcesc dedicat in totalitate ritualurilor musulmane, chiar in inima capitalei noastre.

Cu cata usurinta s-a dat uitarii hotararea cu care au luptat inaintasii nostri impotriva plagii otomane, domnitorii romani care si-au dat viata pentru credinta si libertatea neamului nostru, cu cata usurinta au dobandit turcii in zilele noastre tot ceea ce n-au reusit sa obtina de sute si sute de ani!

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns rusinea semnaturii aplicate pe documentele de autorizare a unui astfel de proiect, oficializarea s-a a fost anuntata publicului larg chiar in Postul Pastelui, inainte de cea mai importanta sarbatoare ortodoxa de peste an.

Petitiile semnate de cei ce au inca nadejde ca vocea lor va fi ascultata, par o palida flacaruie de lumanare aprinsa intr-un intuneric profund, in care actualii nostri conducatori ne arunca fara sa stea mult pe ganduri.

Ce ar mai fi de adaugat in acest context? Ei bine, iata ca, in timp ce guvernantii nostri taie orice resursa financiara destinata construirii Catedralei Mantuirii Neamului - turcii cumpara dreptul de a plasa in miezul capitalei o mega-moscheie pentru cei ce doresc sa se inchine lui Allah pe meleaguri romanesti. 

Cum a fost oare cu putinta sa ajungem aici?

Daca Dumnezeu a ingaduit o astfel de ispita, un motiv trebuie sa fie, oameni buni: palma usturatoare pe obrazul romanilor ar trebui sa ne deschida ochii tuturor celor ce inca mai avem un dram de minte, asupra pretului pe care-l vom avea de platit pentru indiferenta noastra.

Tacerea e chiar mai grava decat rusinea semnaturii de pe actele autorizatiilor!

Sa nadajduim ca nu e inca prea tarziu pentru a impiedica o eroare enorma si ca romanii se vor opune intr-un glas initiativei demararii costructiei mega-moscheei pe taram romanesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.