10 iun. 2016

Un pantofior pe portativ: Cheia Sol cu toc inalt, de la Garkony

Daca faceti parte din categoria celor ce apreciaza noutatile sic din universul fashion, veti fi placut surprinsi de un new-entry in elita accesoriilor feminine menite sa ofere un plus de eleganta gambelor frumoase.

Este vorba despre o pereche de pantofi-sanda, care se impune prin design-ul sau deosebit si prin atentia acordata detaliilor ce tin de finisaj, deopotriva.

Cheia Sol cu toc inalt de la Garkony este una din cele mai greu de inlaturat tentatii ale momentului pentru iubitoarele de shopping online dedicat incaltamintei feminine.

Pantofiori pe portativ: sandale piele nude rose Best Cheia Sol, de la Garkony
Celebrand serile calde de vara, aceste delicate sandale oferite de Garkony in salsa muzicala, reusesc sa confere gleznelor reprezentantelor sexului frumos un look cat se poate de atragator, fara sa stirbeasca ceva din confortul gambelor  in timpul mersului.

Potrivite atat in ocazii speciale, cat si in context cotidian, sandalutele melomane cuceresc privirea de indata, gratie unei culori serafice cu iz de flori de cires, accesoriului muzical argintiu care le impodobeste si nu in ultimul rand, delicatelor cureluse care se incruciseaza in curbe sinuoase spre calcai.

Tocul este robust si comod, asigurand deopotriva stabilitate si nonsalanta la mers si impunandu-se in acelasi timp ca un detaliu ce tine indeosebi de personalitatea purtatoarei - neindoielnic o iubitoare a frumosului, care nu se sfieste sa ia atitudine, fara sa piarda ceva din propria-i femenitate.

Confectionate manual chiar la noi in tara, din piele naturala (interior si exterior), sandalutele va vor inalta cu 9 cm standardele in materie de incaltaminte, ingrijindu-se nu numai de look-ul sofisticat, ci si de comoditatea stapanei lor prin pernutele speciale plasate la interiorul talpii.

De remarcat finetea cusaturilor interioare si nu in ultimul rand, a micutei catarame metalice, care asigura reglarea cureluselor la inchidere, in functie de diametrul gleznei.

La nivelul propriului shop online, Garkony comercializeaza sandalutele muzicale la pretul de 289 de lei, asigurand disponibilitatea pentru masuri ce variaza de la 35 la 40.

Daca eleganta sandalutelor in cheie-sol nu v-a cucerit deja, gama Garkony cuprinde multe alte modele de incaltaminte, cat se poate de atragatoare, pe care le puteti admira accesand site-ul oficial al brand-ului.



Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa contactati echipa de specialisti a acestuia, la adresa de mail: vanzari@garkony-shop.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.