9 nov. 2023

Galaxy AI de la Samsung - traducere instantanee a convorbirii

Galaxy S24 ar putea deveni primul smartphone dotat cu asa numita optiune AI Generativa: Samsung a confirmat faptul ca dispozitivele din gama Galaxy next generation vor oferi utilizatorilor un soi de inteligenta artificiala spactaculoasa.

Este vorba mai exact despre o facilitate destinata sa ofere un ajutor concret in viata de zi cu zi a utilizatorului ce se confrunta cu necesitatea traducerii convorbirii telefonica in care este implicat.

Galaxy AI de la Samsung

"Galaxy AI detine un gen de inteligenta artificiala universala care nu a mai fost experimentata pana acum la nivelul vreunui smartphone, creata de catre specialistii casei Samsung, bazandu-se pe cloud si abilitata totodata prin colaborarile deschise cu leaderii sectorului", au declarat purtatorii de cuvant ai colosului tehnologic coreean.

Dar optiunea "AI Live Translate Call" pare sa constituie doar una din surprizele spectaculoase pe care noile dispozitive ni le rezerva: mai exact, traducatorul ad-hoc se va identifica printr-o functie integrata in masura sa acceseze direct convorbirea telefonica in sine, eliminand neplacerile create de aplicatii secundare.

AI Live Translate Call (Galaxy AI - Samsung)

"Tehnologia mobila detine un incredibil potential in domeniul facilitatii crearii de conexiuni, dar si in procesele de productie sau pur si simplu la nivel creativ, daca vreti, ca sa amintim doar cateva din aplicatiile sale practice in lumea intreaga, dar pana in prezent nu am facut cunostinta cu o forma de inteligenta artificiala integrata intr-un smartphon pentru a contribui semnificativ la imbunatatirea procesului de comunicare", a precizat Wonjoon Choi, EVP si Responsabil R&D la Mobile eXperience Business.

Choi sublinie de asemenea faptul ca "Galaxy AI constituie cea mai completa si mai sofisticata oferta de inteligenta artificiala creata pana acum de Samsung, ce va avea darul fara indoiala, de a schimba complet modul in care ne raportam la propriile noastre dispozitive smartphone".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.