11 iun. 2012

Criza insurateilor: tatuaje in loc de verighete (Galerie foto)

Verighetele presupun costuri prea piperate pentru cuplurile care nu o duc tocmai pe roze din punct de vedere financiar, dar acolo unde dragostea uneste doua inimi, indemnandu-le sa intemeieze o familie, solutii se gasesc chiar si pe timp de criza: simboluri tatuate pe degete, in locul bijuteriilor scumpe.

Tatuaje pe post de verighete
Cel putin aceasta este ultima gaselnita a studiourilor de tatuaje, care atrag pe zi ce trece tot mai multi amatori de astfel de "decoratiuni" corporale, relateaza Hai Sentito.

Forme, simboluri, culori si combinatii pentru toate gusturile, de la inimioare stilizate si pana la cheite menite sa descuie in mod magic, portile inimii persoanei iubite - designerii s-au gandit la toate si ofera tinerilor interesati o alternativa la traditionalul inel, garantand desigur, doar pentru rezistenta desenului in timp, nu si a casniciei in sine...

Asa cum se poate observa si din galeria fotoprezentata in continuare, ideea pare insa sa se bucure de un real succes, numeroase cupluri optand in ultima perioada pentru aceasta inedita forma de exprimare a propriilor sentimente cu prilejul casatoriei, subliniaza sursa.












Un comentariu:

  1. My brother recommended I might like this blog. He was totally right.
    This post actually made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this info! Thanks! http://boojoojoo.com/groups/announcement-about-requirements-regarding-football-shirt/ is among the best manufacturers in the on line current market. In order for you to stop impotent manufacturers, then unique keep is your ideal bet. Examine it out at site

    Feel free to surf to my web blog; jersey shirt

    RăspundețiȘtergere

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.