29 iun. 2012

Google I/O - Nexus Q pe rampa de lansare (Video)

Nexus Q, noul-nascut al laboratoarelor grupului Google, este definit de specialistii din Mountain View drept "primul media player social orientat spre cloud".

Nexus Q
Familia Nexus, destinata sa-si largeasca ulterior efectivele, investeste drept deschizator de drumuri un dispozitiv al carui obiectiv este de a oferi noi solutii pentru divertismentul casnic in salsa multimedia, informeaza Webnews.

Nexus Q permite accesul la propria colectie de piese muzicale, la universul YouTube si la alte tipuri de continuturi, direct din resursele puse la dispozitie de "rezervorul" cloud al serviciului oferit de Unchiul G.

Dispozitivul este dotat cu o "inima" CPU dual-core si se bazeaza, evident, pe sistemul de operare al robotelului verde Android 4.0.

Pentru controlul deplin este suficient insa un terminal Android 2.3 (smartphone sau tablet), in timp ce continuturile pot fi reproduse atat la nivelul propriului device, cat si pe ecranul unui televizor dotat cu cu intrare HDMI sau speakere cu cablu jack, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.