25 iun. 2012

Megabox - intoarcerea lui Kim Dotcom

Kim Dotcom a anuntat lansarea cat de curand a serviciului Megabox, dedicat distributiei de muzica online, cu respectarea deplina a reglementarilor legii privitoare la drepturile de autor.

Megabox
Inca din decembrie anul trecut, Kim Dotcom pregatea detaliile pentru acest proiect, menit sa asigure artistilor vanzarea propriilor piese direct utilizatorilor, revenindu-le pe aceasta cale 90% din incasari, informeaza Webnews.

In ciuda faptului ca se afla inca in stare de arest, iar bunurile sale au fost retinute de autoritati, fondatorul Megaupload nu se da batut: prin intermediul propriului cont Twitter, a anuntat continuarea proiectului care va constitui un rival pe masura altor nume importante din sectorul muzicii digitale online.

Megabox se anunta asadar covorul rosu pe care Kim Dotcom isi face din nou intrarea pe scena universului Web, dar si un posibil instrument cu ajutorul caruia creatorul sau ar putea demonstra scopurile legale ale companiei, lansand un mesaj fara echivoc autoritatilor americane, vizand contextul pirateriei online.

Pentru a mentine atentia indreptata asupra sa, intr-un interviu telefonic acordat redactiei TorrentFreak, Dotcom a anuntat ca in curand vor fi dezvaluite publicului importante informatii, referindu-se cu precadere la anumite declaratii ale unor prsoane implicate in afacerea Megaupload, care ar putea conduce la o intorsatura neasteptata a situatiei, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.