10 iul. 2012

Opera Turbo - cale libera pentru The Pirate Bay

Opera, cu pasi discreti dar siguri, avanseaza pe calea initiativelor menite sa sprijine BitTorrent, lansand un nou instrument pentru obtinerea unui culoar liber catre universul The Pirate Bay: Opera Turbo.

Opera Turbo - cale libera pentru The Pirate Bay
Mereu atenta la evolutia sectorului file-sharing, Opera si-a propus sa faciliteze comprimarea paginilor web, astfel incat procesul de incarcare sa se desfasoare cat mai rapid cu putinta, relateaza Webnews.

Elementul inovativ pe care il avanseaza Opera Turbo, consta insa in deschiderea cailor de acces la resursele site-ului The Pirate Bay, fara nici o problema.

Magia functioneaza navigand cu Opera Turbo activata si efectuand conectarea la The Pirate Bay intr-un mod diferit decat cel obisnuit in versiunea normala si cu majoritatea altor browsere: astfel este posibila vizitarea portalului suedez care se afla de multa vreme sub observatia autoritatilor care vegheaza la respectarea legii copyright-ului.

Iata de ce, Opera Turbo reprezinta o surpriza intampinata cu entuziasm de utilizatorii TPB, care au capatat o alternativa atragatoare pentru a obtine acces la tezaurul unuia dintre cele mai apreciate si controversate site-uri, fara a apela la artificii complicate pentru a efectua un slalom abil printre filtrele care le stau in cale.

Serverele Opera isi asuma rolul de intermediar intre server si client, pentru optimizarea comprimarii materialelor si asigurarea fluxului comunicarii pe durata conectarii, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.