21 aug. 2012

Beckham, un brand de 13,3 milioane de lire sterline pe an

Indragitul fotbalist David Beckham nu este doar un sportiv de exceptie, ci se demonstreaza si un supererou al universului advertising, impunandu-se in sectorul publicitar cu brand-ul personal, care-i asigura 13,3 milioane de lire sterline pe an.

David Beckham
Cel putin aceasta este suma pe care "Becks" a depozitat-o in vistieria gospodariei de familie pentru anul 2011, gratie a diverse sponsorizari, relateaza TM News.

Veniturile din publicitate inregistrate de Beckham se incriu pe o curba ascendenta, crescand cu 1,7 milioane de lire sterline fata de anul precedent.

La acestea se adauga si salariul primit de la Los Angeles Galaxy, echipa in cadrul careia isi desfasoara in prezent activitatea sportiva, adica alte 2,5 milioane de lire sterline - o modesta prajiturica fata de castigul total anual al fotbalistului.

Pentru anul 2012, tinand cont de popularitatea indiscutabila de care se bucura si de prezenta sa in prim-planul JO de la Londra, se poate estima o noua crestere a veniturilor lui Beckham, care deja incaseaza circa 36 de mii de lire sterline zilnic, doar ca imagine pentru prestigioasele firme Armani, Adidas, Samsung si Diet Coke.

Potrivit sursei citate, David poate conta in acelasi timp si pe alte sume frumusele, provenite din inspiratul parteneriat de afaceri cu propria sotie, Victoria Beckam, indeosebi din sectorul parfumurilor si imbracamintei.

Cu alte cuvinte: frumos, celebru. talentat si putred de bogat - un adevarat rasfatat al sortii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.