7 oct. 2012

Dubai: dispozitive iPhone 5 in aur galben si rosu (Video)

Compania araba Gold & Co din Dubai a lansat ultima bijuterie realizata de specialistii marului tehnologic din Cupertino, in versiune "gold-limited", conceputa in doua variante: aur de 24 de carate, galben si rosu.

Impatimitii de iPhone 5 au asadar la dispozitie si o editie orientala de lux a dispozitivului: e suficient sa ia primul zbor spre Dubai, unde produsele tehnologice se transforma in bijuterii si invers, relateaza Il Giornale del Lusso.

Daca in SUA si Europa noul iPhone este deja sold-out, in Emiratele Arabe, pretiosul dispozitiv Apple e ocupat pentru moment sa se imbrace in vesminte de aur.

La pretul initial, care este deja destul de piperat, fanaticii luxului tehnologic vor trebui insa sa adauge alti 4.600 de dolari pentru modelul realizat in aur galben, sau alti 5.000 de dolari pentru varianta in aur rosu.

Nici ambalajul nu a fost neglijat: un astfel de model este comercializat intr-o cutie speciala, realizata manual din lemn.

"iPhone 5 este un instrument tehnologic extraordinar - suntem onorati sa lansam pe piata un model realizat in aur de 24 de carate, in doua versiuni, dedicate celor mai fideli clienti ai nostri", a declarat Amjad Ali,  administratorul companiei Gold & Co.

Un comentariu:

  1. Very energetic article, I enjoyed that bit.
    Will there be a part 2?

    Review my site - iphone 5 nano

    RăspundețiȘtergere

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.