11 oct. 2012

SmartQ U7 - un dispozitiv tablet cu proiector integrat

Se numeste SmartQ U7 si este un dispozitiv tablet care permite proiectarea imaginilor de pe propriul display de 7 inch, pe o suprafata verticala de dimensiuni mari, cum ar fi peretele camerei transformate ad-hoc in sala de proiectii.

SmartQ U7
Competitia acerba dintre producatorii de dispozitive electronice determina escaladarea continua a cursei pentru optimizare si inovatie in acest sector, astfel incat utilizatorii sa fie tot mai atrasi de tehnologie, ridicand stacheta performantei, calitatii si diversificarii produselor oferite, relateaza Giornalettismo.

Este jocul in care s-a aventurat cu mult entuziasm si compania Smart Devices, lansand micul sau tablet SmartQ U7, unicul dispozitiv de acest fel, cu proiector incorporat.

Este vorba despre dotarea cu un "accesoriu" de la 3M, in masura sa proiecteze imaginile de pe propriul display, pe o suprafata similara unui monitor de 50 de inch.

SmartQ U7 este disponibil in doua versiuni: prima, caracterizata de un procesor TI OMAP 4 Chipset dual core de 1Ghz, 1 Giga de RAM si memorie de 8 Gb, la pretul de 300 de dolari si cea de-a doua, cu procesor dual core de 1,5 Ghz, 1 Giga de RAM si 16 Gb de memorie, la 400 de dolari, bazate pe sistemul de operare al robotelului verde Android, precizeaza Gizmodo.

Dispozitiv tablet SmartQ U7 cu proiector integrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.