9 oct. 2012

Sony a suspendat vanzarile de Xperia Tablet S

Sony a descoperit un defect de fabricatie care ar putea permite patrunderea apei in interiorul dispozitivelor Xperia Tablet S, motiv pentru care a decis suspendarea vanzarilor produsului.

Sony Xperia Tablet S
Anuntat la sfarsitul lui august, Sony Xperia Tablet S, bazat pe sistemul de operare Android al casei Google, se mandrea printre altele, cu o deosebita rezistenta la apa, calitate care s-a demonstrat insa nu tocmai la inaltime, relateaza Webnews.

Dispozitivul a obtinut in general, comentarii pozitive din partea specialistilor, mai cu seama in ceea ce priveste  aspectele constructive, dar la nivelul anumitor exemplare, a fost identificat un spatiu excesiv intre placa IPS si carcasa, prin care apa ar putea patrunde cu usurinta.

Sony a publicat un comunicat oficial prin care semnaleaza natura problemei, anuntand lansarea unui program de control gratuit pana la sfarsitul lunii in curs, pentru toate dispozitivele vandute pana in prezent, cu instructiuni privitoare la reparatia sau inlocuirea dispozitivelor care prezinta acest tip de defect, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.