7 nov. 2012

Steve Ballmer: "Suntem mici, dar crestem mari"

Dimensiunile "mobile" ale grupului Microsoft se inscriu inca in categoria celor de mica importanta, cu o prezenta minimala a sistemului Windows Phone pe piata, in raport cu ceea ce etaleaza cei doi giganti tehnologici care domina sectorul.

In ciuda acestui aspect, Steve Ballmer, numarul unu in executivul grupului din Redmond, nutreste convingerea ca situatia va cunoaste schimbari radicale cat de curand, relateaza agentia Reuters.

"Suntem mici, deocamdata, dar sunt incredintat ca volumul dispozitivelor mobile echipate cu sistemul de operare Windows Phone va cunoaste o crestere rapida, impunandu-se fara indoiala pe piata", a declarat Ballmer.

Grupul din Redmond este convins asadar ca in scurta vreme va incepe sa culeaga fructele de pe urma a ceea ce a insamantat alaturi de parteneri precum Nokia, Samsung, HTC si nu numai, croindu-si un drum sigur pe o piata in care concurenta acerba isi pune amprenta pe orice new-entry.

Apropierea Craciunului ar putea reprezenta o oportunitate a carei importanta nu va fi neglijata de Microsoft, iar Ballmer pare sa cunoasca deja cateva din cartile pe care le ascunde in maneca sa larga, Mosul de anul acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.