8 ian. 2013

Der Spiegel: Angela Merkel nu vrea sa foloseasca platforma Twitter

In ciuda pregatirilor intense pentru urmatoarea campanie electorala, cancelarul german Angela Merkel, nu are de gand sa foloseasca platforma Twitter pentru a-si atrage voturi.


Este ceea ce sustine saptamanalul local Der Spiegel, potrivit TM News, subliniind ca Merkel prefera sa "se abtina" de la utilizarea unui astfel de instrument virtual de comunicare.

Desi s-a demonstrat cat se poate de folositor campaniilor unor importanti lideri politici internationali, precum Barack Obama sau David Cameron, contribuind chiar si la cresterea popularitatii Papei Benedict al XVI-lea, Twitter nu a reusit inca sa cucereasca increderea cancelarului german.

Principalul sau adversar politic, social-democratul Peer Steinbrueck, nu este nici el un fan al platformei de mesaje in format scurt.

Purtatorul de cuvant al lui Merkel, Steffen Seibert, a declarat ca "nu au fost puse la punct proiecte concrete de utilizare a platformei Twitter pentru alegerile programate in septembrie 2013", desi personal, detine un cont pe acest social-network, contand pe mai bine de 83 de mii de followers, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.