27 ian. 2013

Jaguar F-TYPE devine aplicatie pentru iPad (Video)

Jaguar F-Type deschide larg bratele tehnologiei si invers: universul digital poate spune bun venit noii aplicatii pentru iPad, purtand amprenta celebrei case automobilistice.

Jaguar F-Type

Dupa debutul sau in cadrul Salonului Auto de la Paris, cu circa doua luni in urma, Jaguar F-Type avanseaza un format de aplicatie, deosebit de utila pentru cei ce doresc sa descopere secretele noii bijuterii pe patru roti, relateaza Il Giornale del Lusso.

Aplicatia este disponibila pentru download gratuit in vitrina App Store si reuneste stiri, informatii, imagini si continuturi video dedicate modelului al carui nume il poarta.

Saptamanal, aplicatia este imbogatita cu actualitati, curiozitati si alte date interesante, spre deliciul pasionatilor genului, care doresc sa fie mereu la curent cu ceea ce se intampla in universul Jaguar.

Jaguar F-Type Magazine cuprinde si o sectiune care asigura accesul curiosilor in spatele cortinei, acolo unde designerii si inginerii grupului isi aduc contributia la realizarea noului model al marcii britanice, devenita proprietatea Tata Motors din 2008.

Moderna si inovativa deopotriva, Jaguar F-Type reprezinta un exemplu de intoarcere la traditiile companiei, fara a neglija beneficiile tehnologiilor avangardiste, menite sa-i asigure toate caracteristicile unei auto sportive, demne de toata admiratia.

Arhitectura care se afla la baza acestui model este de ultima generatie, cu utilizarea aluminiului usor si a tehnologiei derivate di industria aerospatiala, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.