7 ian. 2016

Tatuaje hi-tech: bun venit unei noi tehnologii la purtator (Video)

Se numesc Tech Tats si reprezinta un new-entry in universul tehnologiilor la purtator, sub forma de tatuaje in salsa hi-tech, ce-si propun sa aduca avantaje considerabile celor dispusi sa le adopte.

Tech Tats - tatuaje hi-tech
Este vorba mai exact de un produs menit sa faciliteze o serie de operatiuni ce castiga tot mai mult teren in viata noastra cotidiana, cum ar fi de pilda gestionarea platilor sau chiar monitorizarea parametrilor vitali, fara a se limita insa la acestea.

Ideea este propusa de echipa specialistilor de la Chaotic Moon, care nu ezita sa avanseze o noua formula de dispozitiv tehnologic, aplicat direct pe piele, asemenea unui tatuaj temporar, cu multiple functionalitati.

Un astfel de aceesoriu tehnologic este primit cu bratele deschise in lumea medicala, putand fi utilizat cu succes in cazul pacientilor convalescenti, care au fost supusi anumitor interventii chirurgicale, in scopul monitorizarii parametrilor vitali.

Lucrurile nu se opresc insa aici: sportivii si/sau amatorii de activitati fizice si-ar putea controla performantele pe durata desfasurarii antrenamentelor, gratie unui astfel de tatuaj hi-tech, iar operatiunile financiare ar putea fi gestionate prin intermediul aceluiasi instrument.

Asa cum se opereaza in prezent prin intermediul aplicatiilor Android Pay, Apple Pay sau Samsung Pay, utilizatorul ar putea autoriza un transfer bancar cu un simplu gest, fara a apela insa la masuri de siguranta suplimentare precum introducerea unui cod PIN sau la identificarea amprentelor digitale cu ajutorul unui smartphone.

Pentru toti cei ce doresc sa aprofundeze acest subiect, iata in cele ce urmeaza un video demonstrativ, oferit chiar de compania producatoare: 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.