5 ian. 2016

Din tainele succesului - ingrediente fundamentale

Cine nu s-a intrebat oare, cu o vaga umbra de nedumerire, care sa fie ingredientele secrete amalgamate in reteta succesului unor vedete sau a unor oameni de afaceri deosebiti?

Ei bine, se pare ca exista si in acest domeniu, mici trucri care pot contribui la obtinerea unor rezultate surprinzatoare, indiferent de locul de munca in care ne desfasuram activitatea sau de obiectivul urmarit in viata.

Cel putin aceasta este convingerea specialistilor din cadrul Kerala Institute of Local Administration, care nu au ezitat sa publice un articol cat se poate de elocvent in acest sens, in paginile revistei de specialitate Ezinearticles.

Este vorba despre un material care sustine teoria succesului deplin, gratie aplicarii unei reguli de aur, ce presupune pur si simplu inarmarea cu o doza serioasa de tenacitate.

Astfel, potrivit opiniei expertului K Rajasekharan, perseverenta, coerenta si nu in ultimul rand, rabdarea, ar constitui ingredientele cheie pentru atingerea oricarui tel in viata.

Oamenii perseverenti, in masura sa-si recunoasca erorile si sa nu le repete, izbutesc sa-si croiasca mai usor o cariera de succes, sa isi intemeieze un camin sau sa puna bazele armonioase ale unui proiect, de orice natura ar fi acesta”, sustine specialistul.

„Sigur ca uneori e foarte tentant sa dam bir cu fugitii in fata unor provocari serioase, dar tenacitatea constituie o caracteristica genetica specifica anumitor persoane si/sau dezvoltata de-a lungul anilor in mod personal de fiecare din noi, dupa posibilitati”, precizeaza Rajasekharan.

Cu alte cuvinte, succesul personal depinde de noi insine, de motivatia si ambitia pe care le demonstram in procesul de autovalorizare si in capacitatea de a ne concentra fortele si energia in verea realizarii telului propus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.