8 oct. 2012

Marea Britanie - job inedit: sperietoare de ciori, pentru 300 de euro pe saptamana

Nereusind sa-si gaseasca un loc de munca in domeniul in care a studiat, un tanar absolvent universitar englez s-a angajat pe post de sperietoare de ciori, la o ferma din Norfolk, pentru 250 de lire sterline pe saptamana (circa 300 de euro).

Jamie Foxx are asadar sarcina de a indeparta ciorile din zona cultivata si, in ciuda lipsei de experienta, reuseste sa-si indeplineasca "obligatiile de servici" intr-un mod eficient, cantand la chitara cat e ziua de lunga, relateaza agentia ANSA.

Imbracat cu o haina de un portocaliu fosforescent, proaspatul absolvent al facultatii de muzica si literatura engleza este platit sa stea pe un scaun in mijlocul campului si sa agite un clopot de fiecare data cand se apropie pasarile, sau sa cante la chitara in asa fel incat sa sperie intrusele zburatoare.

Greu de presupus ca va reusi sa faca o cariera in acest domeniu, dar pana una-alta, macar a gasit o cale sa-si castige cinstit existenta, dezmintind intr-un mod original valabilitatea fabulei "Greierele si furnica".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.